Punt i seguit

Benvinguts i benvingudes al nou bloc de TeclaSmit, companyia de teatre popular de Tarragona. Continuem amb la tasca iniciada a “Les faldilles de Talia” amb ganes de crear un nou espai per informar i per parlar del què fem, de la companyia, dels muntatges, dels projectes… En definitiva: de TEATRE!

Hi anirem penjant informació actualitzada referent a la companyia, però també pot ser un bon espai per posar en comú i compartir el treball que s’està fent, els coneixements i les opinions de tots i cada un dels membres que formem TeclaSmit.

Per aconseguir que aquest espai sigui viu i participatiu farem falta TOTS I TOTES! Qualsevol comentari o proposta serà ben rebut: no siguem tímids, eh?

Tan de bo aquest bloc esdevingui una eina útil i es faci gran i d’interès per a tothom: de dins, de fora i dels voltants de TeclaSmit! Però sense deixar de ser un reflex d’allò que veritablement és important: FER TEATRE i disfrutar-lo al màxim.

Vinga!

Una resposta a “Punt i seguit

  1. Quan alguns diem que Tarragona és un zero a l’esquerra pel que fa a cultura, els polítics ens repliquen que a TGN s’hi fan moltes coses (a mi, és clar, no cal que m’ho diguin això, ja ho sé; sort en tenen dels que en fem). Posaré un exemple concret per a que s’entengui: si voleu estrenar una producció teatral , escènica, al Metropol, professional o no, i us penseu que tindrà una repercussió arreu del país, que us servirà d’aparador o palanca, us equivoqueu. La raó és molt simple: Tarragona no estem en els circuits teatrals del país, com ho estan a Girona (per exemple). Per tant, el nostre és un teatre estrictament local.
    I no estem en els circuits, simplement perquè l’ajuntament no s’ho ha proposat. No costa diners. Costa compromisos. Cal tenir una política decidida.
    Tarragona matxaca els seus creadors.
    Tarragona no té cap projecció fora de la ciutat. El fotut d’això és que aquesta actitud és volguda. Sempre ha estat així, i sempre serà així. Perquè? Són els fantasmes dels romans?

Deixa un comentari