Mostra de treballs del taller d’escriptura teatral

El proper divendres 27 de maig, a les 20:30h a Casa Canals, podrem escoltar una lectura semi-dramatitzada dels textos que han sorgit al taller d’escriptura teatral impartit per Lourdes Malgrat i coorganitzat per TeclaSmit i l’Escola de Lletres de Tarragona

Tal i com ens expliquen …

… En el taller d’escriptura s’ha treballat amb peces breus. Podríem dir-ne fragments, o escenes, quadres. Sovint escrites en el mateix moment. 

S’ha treballat el monòleg i el diàleg. S’ha procurat diferenciar bé entre la narrativa i el teatre, fins i tot respecte de diàlegs dins la narrativa, diferenciant del diàleg dramàtic.

S’ha treballat el concepte d’acció. L’objecte simbòlic. La situació minimalista. El canvi en els personatges a partir d’un diàleg (com pot canviar la situació). La intervenció d’un tercer personatge. El diàleg més poètic….

Ens proposem fer una continuació, amb experimentació en la dramatúrgia, i la posad en escena.

Ens hem adonat com canvia un text, diàleg, … quan el llegeixen uns intèrprets: de seguida veus si allò funciona, o les errades es posen més manifestes.

Es pretén que aquest taller sigui estable. I d’ell hi pengin diversos treballs dramatúrgics. També lliguem el fet amb el TEATRE BREU, com a eina de creació assequible.

Així doncs, si us pica el cuc de l’escriptura i us agrada el teatre no us perdeu la cita! La lectura serà interpretada per Isabel Bitria, Pau Gavaldà, Cinta Ramon, Àngels Sabaté, Sergi Xirinacs… i alguns membres de l’Escola de Lletres.  Els textos són d’Àngels Sabaté, Carmen Gómez, Isabel Sans, Agnès Martí, Cinta Ramon, Antonio Tur i Sergi Xirinacs.

Us hi esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s