1a Mostra de Teatre de “La Canonja”

Ens fa molta il·lusió explicar-vos que la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre del Camp de Tarragona, i TeclaSmit entre ells,  ha participat molt activament en la que serà la primera mostra de teatre de “La Canonja”.

Després d’una ben merescuda independència, els canongins inicien amb molta empenta aquesta mostra que, en aquesta primera edició, recollirà els principals grups amateurs del Camp de Tarragona al teatre de “L’orfeó”.

Del 26 al 3 de maig passaran per la Canonja un total de cinc grups que representaran les obres més diverses i entretingudes que, de ben segur, us faran passar una molt bona estona.

TeclaSmit hi serà present el proper diumenge, dia 27 de maig, a les 19 hores, amb l’obra “Dejad el balcón abierto”. Els grups Llop’s Teatre (Reus), Emfapatir (Constantí), Grup Teatre Camàndules (de la Canonja) i Teatre 8 (Tarragona) completaran la programació.

L’organització ha previst abonaments per tal d’afavorir l’afluència de públic fent molt assequible el preu de les entrades que es podran comprar anticipadament al Castell de Masricart (Plaça del Castell, s/n) o bé una hora abans de l’espectacle a les guixetes de l’Orfeó ( Plaça del Mestre Josep Gols).

Des d’aquests enllaços podeu accedir a més informació sobre la la Mostra. Us hi esperem!

Notícia sobre la presentació de la Mostra a Tarragona21

Agenda cultural de l’Orfeó Canongí

Ajuntament de La Canonja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s