2013/2014

Encara ens queden moltes coses per fer aquest 2013… i molts projectes per continuar el 2014. El curs a TeclaSmit començarà ben aviat amb un conjunt d’activitats ben variades i propostes que esperem us resultin engrescadores.

Col·laboracions

Entre les activitats previstes, continuen les col·laboracions amb la Biblioteca Pública de Tarragona i el club de lectura dramàtica, els Clàssics a escena amb el MNAT… i una nova col·laboració amb el Museu del Port i l’èpica marina.

Muntatges

Els muntatges d’Espriu, Una altra Fedra si us plau i Tereseta que baixava les escales continuen en cartera i es podran veure a Tarragona aquesta tardor.

Cuina de teatre (tallers)

Sense oblidar la vessant del col·lectiu més educativa, els tallers de formació també tindran un lloc destacat al calendari: taller de gest, taller d’escriptura dramàtica (amb un nou format!) i un taller de direcció en seran les propostes.

Teatre breu

El teatre breu, marca de la casa, omplirà el local de TeclaSmit amb els textos resultants del Taller d’Escriptura del curs passat.

Pedrolo, Espriu, Weiss, Beckett… també hi faran acte de presència amb una programació que té la voluntat de ser estable.

Si us agrada el teatre en totes les seves vessants… seguiu atents a TeclaSmit! Recordeu que tenim un compte al Facebook i també al Twitter. Ben aviat, més informació.

teatre breu -teatre de creació -teatre popular

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s