Adéu 2013, hola 2014

El 2013 de Tecla Smit ha sumat un nombre d’activitats considerable que ens fa pensar que el 2014… continuarà sent molt fructífer. Els projectes i les ganes de seguir fent teatre no s’aturen, al contrari: és multipliquen.

La commemoració de l’Any Espriu ha estat una peça clau del 2013. A través del muntatge Una altra Fedra, si us plau + Tereseta que baixava les escales hem estat presents a la ciutat en múltiples actes apropant la vessant dramatúrgica de l’escriptor a un públic ben divers.

L’Espectacle Flors, basat en textos de Mercè Rodoreda, ha estat el colofó del treball realitzat dins el taller de gest impartit per Sergi Xirinacs. Un muntatge que no ha acabat el seu rodatge i que durant el 2014, es seguirà representant i perfeccionant.

El nou Espai Tecla Smit de teatre breu, al carrer Smit xamfrà Nou de Santa Tecla, ha obert les seves portes a una programació específica per donar a conèixer els resultats del treballs d’escriptura teatral que també s’han promogut des del col·lectiu.

La formació i la creació pròpia de textos i muntatges seguirà sent una de les marques de la casa que caldrà enfortir i potenciar el proper 2014.

Les col·laboracions amb diverses entitats de la cultura tarragonina consoliden l’objectiu de ser presents a la ciutat i participar en el creixement del seu teixit cultural: el Club de lectura Llegim teatre amb la Biblioteca Pública de Tarragona, els Clàssics a escena amb el MNAT o la nova col·laboració amb el Museu del Port han estat experiències molt enriquidores.

Aquest 2014 continuaran les col·laboracions amb noves propostes de lectures, la commemoració de l’alliberament del camp de concentració d’Auschwitz, la celebració a Tarragona del bimil·lenari de l’emperador August, més teatre breu… Ens hi acompanyareu?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s