Lorca viatja cap a Pineda de Mar

LA-MOSTRA-2016 pinedaEl proper dissabte 30 d’abril, la companyia TeclaSmit Teatre viatjarà cap a Pineda de Mar per participar a la XIV edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur.

És el segon any que hi participa. L’any passat fou amb l’àcida comèdia Mongetes fregides, de Sergi Xirinacs. Enguany, amb l’espectacle basat en la poesia i el teatre del gran escriptor granadí Federico García Lorca, Dejad el balcón abierto. 

Si muero dejad el balcón abierto, és el darrer vers del seu poema Despedida (del llibre Canciones). La mort és una constant en la seva obra, l’altra cara de la moneda: la vida, la passió i la bellesa.

El conglomerat construït a partir d’una selecció de la seva obra, ofereix el paisatge de la poètica lorquiana esbossant, al mateix temps, una al·legoria de la vida, passió i mort del poeta.

La música també hi tindrà un paper molt important. No en va García Lorca era conegut com el músico: bona part de les cançons que s’hi escoltaran, d’arrel popular, van ser musicades per ell mateix.

Us hi esperem dissabte 30 d’abril a les 22 hores, al Centre Cívic Poblenou de Pineda de Mar.

Repartiment:

Isabel Bitria, Carmen Gomez, Mònica Ors, Mireia Pons, Cinta Ramón, Duly Ramos, Àngels Sabaté, Antònia Sabater, Montse Sans, Arga Sentís, Tere Torija, Silvina Valdez.

Piano: Carmen Tur.

Muntatge i direcció: Sergi Xirinacs.

Més informació sobre La Mostra a: http://www.ccrpineda.com/event/la-mostra-de-teatre-amateur/

cropped-foto_lluna2.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s