Temporada “Llegir el Teatre” 2019/2020

Amb la tardor arriba una nova edició del club de lectura LLEGIR EL TEATRE. Amb aquest, ja seran 8 els anys que TeclaSmit Teatre col·labora amb la Biblioteca Pública de Tarragona en el foment de la lectura d’obres dramàtiques.

Des d’en fa 6, que ho fan sumant-se a la iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), programant la lectura de les obres que es representaran al TNC durant la temporada.

Tres propostes ben suggerents i diverses són les que formaran el programa d’octubre a desembre. Les sessions de comentari tindran lloc a les 18.30 h a la Biblioteca, i seran conduïdes per Cinta Ramon.

Aquesta tardor com a novetat, sumarem dues representacions dels Instants de Teatre abans de començar la sessió de comentaris, sota la direcció de Sergi Xirinacs.

  • Dimarts 8 d’octubre. Medea redux, de Neil LaBute (1963-). A l’inici, la Mònica Ors escenificarà MEDEA REDUX (15 min)
  • Dilluns 4 de novembre. La mujer sola, de Dario Fo (1926-2016). La Carmen Gómez escenificarà LA MUJER SOLA (20 min)
  • Dimarts 3 de desembre. Europa bulla, de Jordi Oriol (1979-)

Les inscripcions ja són obertes a la Biblioteca Pública de Tarragona (carrer Fortuny, 30). També us hi podeu inscriure per correu electrònic (bptarragona.cultura@gencat.cat).

Tots els participants del club gaudiran d’un descompte al TNC per veure les obres comentades que estiguin en programa.

Us deixem amb el programa complet. I per a més informació, sempre podeu consultar la web elaborada pel Departament de Cultura.

ANIMEU-VOS-HI!

Deixa un comentari