Final del taller “Dones a les tragèdies clàssiques”

p1060680El proper diumenge 8 de març a les 19 hores, es clourà el taller de formació teatral Dones a les tragèdies clàssiques que s’ha impartit durant els darrers mesos a l’Espai TeclaSmit.

Capitanejat per Sergi Xirinacs, al taller s’hi han treballat una selecció dels textos que encarnen les dones de les tragèdies clàssiques més representatives d’Eurípides, Èsquil i Sòfocles: Antígona, Fedra, Medea, Electra, Andròmaca, Clitemnestra, Hècuba, Ifigènia, Cassandra, Dido, Deianira, Agave i Erínia.

Transgressió, amor, insubmissió, valor, fidelitat, ira, saviesa, error, passió, venjança, derrota, flames: paraules clau de mites que encara avui perviuen. Dones que formen part de l’univers femení de la cultura clàssica i que les actrius han treballat amb profunditat.

El taller és el germen del proper cicle de recitals escènics titulat DONES MITE que tindrà lloc durant els mesos de juny i juliol de 2015 en diferents llocs emblemàtics de la ciutat de Tarragona: Pretori, Casa Canals, Volta del circ, Museu arqueològic i Volta del Pallol.

Aquesta activitat neix del projecte d’especialització de TeclaSmit en la interpretació escènica de text, La Paraula a escena.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s