Seguim llegint teatre

El gener de 2012 començava un nou projecte de club de lectura dramàtica impulsat per TeclaSmit Teatre amb la col·laboració i complicitat de la Biblioteca Pública a Tarragona. Acostar-se al món del teatre a través de la literatura dels grans autors dramàtics ha estat una de les propostes del col·lectiu en el seu afany de viure el teatre des de totes les seves vessants.

Des de llavors, han passat pel club de lectura un bon nombre d’autors -consagrats i també novells- com: Ibsen, Tracy Letts, Shakespeare, Iván Morales, Samuel Beckett, Harold Pinter, Serafí Pitarra, Thomas Bernhard, Salvador Espriu, Eduardo de Filippo, Josep Palau i Fabra…

La filosofia sempre ha estat buscar obres que es trobin a les cartelleres dels teatres catalans oferint, d’aquesta manera, l’oportunitat de veure les propostes en escena de diferents directors.

clubs tardor2015Des de 2014, el club de lectura s’ha sumat a l’impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya, Llegir el teatre, amb els mateixos objectius.

Conduït per Cinta Ramon, les reunions del club de lectura són amenitzades, en la majoria d’ocasions, per clips escènics interpretats per membres de TeclaSmit.

En aquesta edició 2015/2016 els lectors treballarem set títols de la programació d’aquesta temporada al TNC. Us convidem a participar en les dues primeres reunions per aquesta tardor:

  • Dimarts 20 d’octubre a les 19 hores, a la Biblioteca Públicade Tarragona. Comentari de l’obra Molt soroll per no res de William Shakespeare.
    • En escena al TNC: del 15/10/2015 al 29/11/2015. Direcció d’Àngel Llàcer.
  • Dimarts 22 de desembre a les 19 hores, a la Biblioteca Pública de Tarragona. Comentari de l’obra de Federico García Lorca, El Público.
    • En escena al TNC: del 17/12/2015 al 03/01/2016. Direcció d’Àlex Rigola.

Les inscripcions són obertes:

Més informació AQUÍ.

US HI ESPEREM!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s